Last news in Fakti

15 Април, 2023 18:00 1 101 3

Лео Меси: Не знам какво следва… какво крие бъдещето ми

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона

Меси, който наскоро участва в реклама на компанията Louis Vuitton, призна, че не е сигурен какво следва за него, като добави, че оставя всичко на в ръцете на Господ

Лео Меси: Не знам какво следва… какво крие бъдещето ми - 1
Снимка: БГНЕС

Много се говори за потенциалното завръщане на Лионел Меси в Барселона. Президентът Жоан Лапорта вече изрази желанието си да види иконата на клуба обратно на „Камп Ноу“, а Робърт Левандовски заяви, че се „надява да играе“ заедно с аржентинеца.

Самият футболист обаче не е наясно какво ще бъде бъдещето му. Меси, който наскоро участва в реклама на компанията Louis Vuitton, призна, че не е сигурен какво следва за него, като добави, че оставя всичко на в ръцете на Господ.

„Не знам какво следва… какво крие бъдещето ми“, каза звездата на Пари Сен Жермен по време на рекламна кампания на Louis Vuitton за бъдещето си.

„Обичам да си представям, да мисля за неща, които могат да се случат, но наистина не знам какво ще бъде бъдещето ми. Каквото Бог иска да бъде, това ще бъде“, добави той.

35-годишният Меси може да стане свободен агент през лятото и, въпреки че ПСЖ има опция за удължаване на договора му с още една година, все още нищо не е официално обявено. В петък беше съобщено, че още в края на месец март от Барселона са изпратили до Ла Лига своя план за евентуалното привличане на Меси като свободен агент през лятото. Оттам им отговорили, че не са съгласни с някои точки по плана, но клубът скоро ще им изпрати нов такъв. Все пак от футболната лига вярват, че Барса и Меси вече са постигнали споразумение.

Не е тайна, че каталунците имат проблеми с регистрирането на своите нови попълнения през последните няколко трансферни прозореца заради затрудненията си със спазването на Финансовия феърплей и затова са се допитали до Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То е ясно

    2 6 Отговор
    Табуретката е потомствен кравар.Да ходи да гледа говеда.
  • 2 да де

    3 1 Отговор
    За бъдещето Лео Меси да пита Меси от Банкя.
  • 3 Нанфо

    4 1 Отговор
    Френския футбол като колите им. Грешка е гранд футболист като Меси да играе в отборче което освен национани шампионски титли нищо не е помиривал в Европа.