Last news in Fakti

15 Април, 2023 21:00 2 593 9

Венци Стефанов: ЦСКА и Левски не искам да ги гледам! Лудогорец отново ще стане шампион!

  • славия-
  • венци стефанов-
  • футбол-
  • цска-
  • левски

Когато съдията свири нормално, друго е!

Венци Стефанов: ЦСКА и Левски не искам да ги гледам! Лудогорец отново ще стане шампион! - 1
Снимка:

Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след победата, която отборът на Златомир Загорчич записа над Берое в efbet Лига на Велика събота.

"Хубаво е, че спечелихме, за да ни бъдат по-приятни празниците. Поздравявам нашия капитан и рожденик Галин Иванов, който на този светъл празник вкара гол, имаше възможност и за още един. Нека продължава така и до края на сезона. На Берое не помогнаха нито фланелки от 1986 година, нито от 1987-а. Помня онзи мач със Славия, когато станаха шампиони, помня нападателите им Васко Драголов, Мюмюн Кашмер, това обаче е история.

Видяхте днес, че спечелихме заслужено. Когато съдията свири нормално, друго е! Е, отмениха ни и гол заради засада, не разбрах на Ахмедов краката му бяха ли сантиметър в засада, или не, ама нищо - свикнахме в последно време да ни отменят головете.

ЦСКА и Левски не искам да ги гледам. След това, което правят със стадиона на Славия, живи и здрави да са. А и какво да им гледам - те като се наредят на терена, много българи няма да има. И в Берое са се напъпили, към края като пуснаха повече българи, живнаха малко. Не мога да кажа кой ще спечели дербито. По принцип при проблеми, смяна на треньора и т.н., футболистите в дадения отбор се мобилизират. Но не мога да кажа, че Левски е фаворит.

Продължавам да си мисля, че Лудогорец отново ще стане шампион, макар че вчера в Кърджали и те не играха нищо до последните десет минути. Стратегически за Славия е по-изгодно да е на седмото място, но това не значи, че ще се пестим в мачовете, които остават. Напротив - не правим никакви сметки, играем за победа във всяка среща, а накрая - каквото сабя покаже.

В Барселона са много доволни от Мартин Георгиев, нищо че един журналист написа, че искали да го връщат. Но така е - знаете приказката, че до българския казан в ада няма дявол. Ние сами сме си дяволи", каза Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОТВРАТЕН

    19 6 Отговор
    Този е най-алчният преЗиндрент на БГ. футболна мафия и върти черното тото.Защото отвлякоха сина му ,и той лев не даде , и сега е закопан някъде из планините !!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Батето

    23 0 Отговор
    Кажи на Маджо да ви направи шампиони.Стига рева.
  • 4 абе

    14 1 Отговор
    то пък такъв дърник,?!Цял самосвал напълни....
  • 5 Aлфа Bълкът

    12 3 Отговор
    7 души от селата,
    2 цигани по крилата и
    1 турчин в средата
    Берое шампион на страната.

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мафията

    4 0 Отговор
    Тоя не е собственик на Славия - а кой е?! Тоя е бензинджия от безиностанцията на Черния кос, агент на ДС, комунист и СИК-аджия! Какво бръщолеви няма значение! Да връща краденото!
    Собственик на Славия всъщност не е Венци Стефанов, не е и Маджо, а кипърката Електра Еротокриту заедно с кмета на София Йорданка...
    А маджо имаше любовна връзка с Гоцев, после далавера и сега Кипър! Работата е изтървана, овци блейте!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Боби

    1 0 Отговор
    Аз пък не искам да гледам човек, който не се е събличал по физическо да говори за Левски и ЦСКА!!!