Отидете към основна версия

829 4

Барса работи усилено зад кулисите за Меси: Договор за две години и сериозни приходи от завръщането му

  • барселона-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж

35-годишният аржентинец трябваше да напусне клуба на сърцето си през 2021-а година, когато каталунците не успяха да подновят договора му поради финансови проблеми

Барселона работи усилено зад кулисите, за да сбъдне голямото желание на милиони фенове да видят Лионел Меси обратно на „Камп Ноу“. 35-годишният аржентинец трябваше да напусне клуба на сърцето си през 2021-а година, когато каталунците не успяха да подновят договора му поради финансови проблеми. След като прекара два сезона в ПСЖ, Меси се очаква да стане свободен агент през лятото и завръщането Барса е отново на картата.

Журналистът Фернандо Поло от Mundo Deportivo сега твърди, че Барселона планира да предложи на Меси договор за 1 или 2 години. Ако световният шампион се съгласи на втория вариант, той ще бъде в основата на планираните чествания, посветени на 125-годишнината на клуба.

Настоящото споразумение на нападателя с ПСЖ е до лятото на 2023-а година. Този сезон той има 35 мача за клуба, в които отбеляза 20 гола и направи 18 асистенции.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини