Last news in Fakti

18 Април, 2023 11:37 303 0

Челси вярва в чудо срещу Реал Мадрид в Шампионската лига

  • челси-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • шампионска лига

Носителят на трофея Реал Мадрид има добра преднина от 2:0 и е фаворит за краен победител

Челси приема Реал Мадрид в реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига. Двубоят на "Стамфорд Бридж" е с начален час 22.00. Съдия на сблъсъка е италианецът Даниел Орсато.

Носителят на трофея Реал Мадрид има добра преднина от 2:0 и е фаворит за краен победител. Още повече, че Челси показва неубедителната форма и загуби четири от последните си пет срещи във всички турнири. Тимът на Анчелоти е на обратния полюс - четири победи в изминалите пет двубоя.

Въпреки това лондончани вярват, че могат да отстранят испанския колос. Вратарят Кепа Арисабалага е сред най-големите оптимисти за краен успех.

"Чака ни голям мач. Не мисля, че ни трябва представянето на живота, за да направим чудо и да продължим напред. По-скоро да е правилно. Няма какво да мислим прекалено много, а да излезем и да дадем всичко от себе си. Не сме мислили за дузпи, но сме готови и на този вариант, ако се наложи. Сезонът ни не е добър, на 11-о място сме във Висшата лига, но сме длъжни да вярваме до последно. Обрати са се случвали, защо и ние да не го сторим", заяви стражът на Челси.

Проблемите на Франк Лампард са свързани с отсъствието на наказания Бен Чилуел, който получи червен картон в първата среща, и на контузения Калиду Кулибали. Новото попълнение Беноа Бадиашил пък няма картотека за Шампионска лига. Карло Анчелоти не може да разчита единствено на трайно контузения Ферлан Менди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА