Отидете към основна версия

1 724 3

Ето го големия грешник в ЦСКА - вижте какви ги върши (ВИДЕО)

  • брадли де нойер-
  • цска-
  • футбол

Любопитното е, че цели три от четирите наказателни удара във вреда на "червените" са след игра с ръка на Брадли де Нойер

В дербито с Левски бе отсъдена четвъртата за сезона дузпа срещу ЦСКА във всички турнири, като за първи път тя не бе превърната в гол. Това се случи благодарение на лошото изпълнение на Ивелин Попов и намесата на Густаво Бусато.

Любопитното е, че цели три от четирите наказателни удара във вреда на "червените" са след игра с ръка на Брадли де Нойер.

Първият подобен случай бе при гостуването на Локомотив София във втория кръг, когато нидерландецът блокира удар на Рапосо и след рикошет в тялото топката се отби и в китката му. Франса реализира, а мачът завърши 1:1.

Само преди две седмици в 1/4-финала за Sesame Купа на България срещу Черно море пък Де Нойер се отчете с безумно отиграване, като не прецени центриране в пеналта и топката се удари в ръката му. Само два мача по-късно се стигна и до дузпата за Левски.

Така Де Нойер е отговорен за 75% от наказателните удари срещу ЦСКА през сезона, а за четвъртата дузпа – при 5:1 над Берое, виновен е друг нидерландец – Мено Кох, който игра с ръка в наказателното поле.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини