Last news in Fakti

21 Април, 2023 15:00 1 808 0

Пол Скоулс назова причината за провала на Манчестър Юнайтед

  • пол скоулс-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига-
  • лига европа-
  • севиля

Такива кошмарни мачове имаме през целия сезон, но продължавам да усещам, че Тен Хаг все пак действа правилно и като цяло вървим в правилната посока

Пол Скоулс назова причината за провала на Манчестър Юнайтед - 1

Направилият забележителна кариера на “Олд Трафорд” Пол Скоулс сподели своята гледна точка за провала на Манчестър Юнайтед в реванша срещу Севиля от четвъртфиналите в Лига Европа. В четвъртък вече иначе правещият силен сезон тим на Ерик тен Хаг беше разбит с 3:0 и отпадна с общ резултат 2:5.

Скоулс директно посочи Антони Марсиал и Ваут Вегхорст като футболисти, които като че ли не отговорят на нивото на 20-кратния шампион на Англия. Първият беше титуляр, но пак се контузи, а нидерландецът се появи през втората част.

“Антони Марсиал е талантливо момче, но ми се струва, че когато нещата станат трудни, той така и не успява да помогне. Явно той няма качества за това. Не успя да се справи и тази вечер, а и пак получи травма. Не знам доколко сериозна е тя, но Марсиал е от онези играчи, които могат още на следващия ден да подновят тренировки, или пък да ги няма цели 6 месеца. Нищо не се знае при него”, заяви Скоулс в ефира на BT Sport след реванша в Испания.

Бившият английски национал не вижда и нужната дълбочина в състава от футболисти от най-високо ниво. “Мисля, че нещата опират и до липсата на класа. Ако трябва да съм честен, на терена тази вечер не липсваше класа, тъй като там бяха някои състезатели като Каземиро и Ериксен. И тогава обаче влиза Ваут Вегхорст. Нивото веднага пада, когато някой от основните не е здрав. Вместо Марсиал се появи Рашфорд, но пък той вероятно не беше тренирал достатъчно и не е във форма. Люк Шоу пък беше много небрежен с топка в крака. Цялата вечер беше ужасна”, каза още Скоулс.

“Такива кошмарни мачове имаме през целия сезон, но продължавам да усещам, че Тен Хаг все пак действа правилно и като цяло вървим в правилната посока. Това ще му помогне да вземе точните решения през лятото. Достатъчно е само да изгледа първите 20 минути в този мач срещу Севиля. Определено мениджърът се нуждае от по-добри играчи”, завърши Пол Скоулс.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА