Отидете към основна версия

1 948 4

Ван дер Сар в спешното заради мозъчен кръвоизлив, съпругата му с информация за състоянието му

  • ван дер сар-
  • аякс-
  • едвин ван дер сар-
  • болница-
  • футбол

От Аякс, където доскоро той работеше като директор, цитираха съпругата му Анемари, според коятo състоянието му е стабилно, но и в същото време притеснително

Популярният бивш вратар на Манчестър Юнайтед и националния тим на Аякс Едвин ван дер Сар продължава да се намира в спешното отделение в клиника в Сплит, след като преди дни получи мозъчен кръвоизлив.

От Аякс, където доскоро той работеше като директор, цитираха съпругата му Анемари, според коятo състоянието му е стабилно, но и в същото време притеснително.

Ван дер Сар и половинката му са били на почивка в Хърватия. Той е бил спешно транспортиран в болница в Сплит чрез хеликоптер.

Това не е първият подобен случай в семейството на бившия страж на Аякс и Манчестър Юнайтед. През декември 2009-а, докато той още пазеше за “червените дяволи”, неговата съпруга Анемарие също преживя мозъчен кръвоизлив, но успя да се възстанови.

Ван дер Сар доброволно напусна поста си на изпълнителен директор в Аякс през май, като посочи за причина разочароващия сезон на клуба. В края на миналата година друг бивш ръководител на амстердамци - Марк Овермарс, пък беше покосен от инфаркт. Някогашното крило оживя след случилото се, но признава, че то му е оставило сериозни дълготрайни увреждания.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини