Отидете към основна версия

1 951 6

Нестор Ел Маестро подсилва отбора с халф и защитник

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • селекция-
  • футбол

Назначаването на Ел Маестро е хем изненадващо, защото ден преди него се спрягаха имената на Еуген Трика и Златомир Загорчич, хем напълно нормално

Новият наставник на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще получи две допълнителни нови попълнения, въпреки че клубът направи вече скъпа селекция, съобщава „Мач Телеграф“. Треньорът иска да подсили отбора с халф и защитник.

Назначаването на Ел Маестро е хем изненадващо, защото ден преди него се спрягаха имената на Еуген Трика и Златомир Загорчич, хем напълно нормално. Последното е предвид фактът, че преди време собственикът на "червените" Гриша Ганчев призна в интервю, че една от грешките му е била уволнението на Ел Маестро. За това си има и логично обяснение. След освобождаването на Саша Илич стана ясно, че Нестор е треньорът с най-много победи в ерата "Гриша Ганчев".

Това показва сухата статистика, макар че и към него имаше доста обвинения, че отборът играе прекалено дефанзивно. Иначе сърбинът, който има британски паспорт, е спечелил цели 71.4% от мачовете си, в които е водил ЦСКА. Зад него в тази престижна класация е Бруно Акрапович с 68.8% победи. На трето място е уволненият Саша Илич - 68.1%.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини