Last news in Fakti

31 Юли, 2023 10:44 1 943 6

Нестор Ел Маестро подсилва отбора с халф и защитник

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • селекция-
  • футбол

Назначаването на Ел Маестро е хем изненадващо, защото ден преди него се спрягаха имената на Еуген Трика и Златомир Загорчич, хем напълно нормално

Нестор Ел Маестро подсилва отбора с халф и защитник - 1

Новият наставник на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще получи две допълнителни нови попълнения, въпреки че клубът направи вече скъпа селекция, съобщава „Мач Телеграф“. Треньорът иска да подсили отбора с халф и защитник.

Назначаването на Ел Маестро е хем изненадващо, защото ден преди него се спрягаха имената на Еуген Трика и Златомир Загорчич, хем напълно нормално. Последното е предвид фактът, че преди време собственикът на "червените" Гриша Ганчев призна в интервю, че една от грешките му е била уволнението на Ел Маестро. За това си има и логично обяснение. След освобождаването на Саша Илич стана ясно, че Нестор е треньорът с най-много победи в ерата "Гриша Ганчев".

Това показва сухата статистика, макар че и към него имаше доста обвинения, че отборът играе прекалено дефанзивно. Иначе сърбинът, който има британски паспорт, е спечелил цели 71.4% от мачовете си, в които е водил ЦСКА. Зад него в тази престижна класация е Бруно Акрапович с 68.8% победи. На трето място е уволненият Саша Илич - 68.1%.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1923

    5 0 Отговор
    Претоплена манджа
  • 2 Левски 1914

    6 7 Отговор
    Тоя майстро до димитровден и него ще го изгонят от МЕНТЕТО , както Бруно ТИРЕТО !
  • 3 Анималс

    3 1 Отговор
    Добре дошъл у дома майсторе! След като оправи Щурм Грац, време е да оправиш и любимия ни отбор. С и се погажда с господин Гриша Ганчев
  • 4 Последния Софиянец

    5 5 Отговор
    Тоя преименувания е идеален за припоците. Може да се пенсионира там
  • 5 8976597598

    3 4 Отговор
    Този тип публиката го замеряше и го ругаеше , а той се е навил да се върне!? Завалията нищо добро не го очаква , а тирето този сезон може да не спечели 2-то си вечно място , а да станат дори 4-5 ти с Нестор. Ще бъде голям сеир за съжаление на публиката , която е единствения смислен капитал на този отбор. Гаврата с Цска продължава.
  • 6 Клоун

    0 2 Отговор
    Този си беше клоун. Забавлението предстои.