Last news in Fakti

31 Юли, 2023 14:00 1 605 0

Новото звездно попълнение на Лудогорец понесе тежък удар

  • лудогорец-
  • квадво дуа-
  • футбол

Дуа ще бъде извън терена два месеца

Новото звездно попълнение на Лудогорец понесе тежък удар - 1

Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа е претърпял операция в Португалия. Новината съобщи техническият директор на "орлите" Козмин Моци преди заминаването на отбора за Любляна, където утре предстои среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият мач между двата тима завърши при резултат 1:1.

Дуа ще бъде извън терена два месеца.

"Квадво Дуа днес е претърпял операция в Португалия. Очаквам той да се възстанови. Около два месеца ще сме без него. Старши треньорът Ивайло Петев има опции на позицията му. Няма значение кой играе и кой започва. Трябва всеки да дава всичко от себе си", заяви Моци.

"Заслужавахме победата в първия мач, но не успяхме да вкараме ситуациите, които създадохме. В Любляна ни очаква съвсем различен двубой. Вярвам, че можем да отстраним Олимпия. Искаме и очакваме да доминираме. Лудогорец никога не е излизал да се защитава.

Ако играем агресивно и както трябва, ще ги отстраним. Домакините ще имат подкрепа от феновете си и ще излязат да играят по-атакуващо. Мачът с Балкани беше в Разград, подкрепата от феновете помогна. Тези момчета, които играха на "Олимпико" и в Севиля пред 40-50 хиляди души, не трябва да са под напрежение", добави бившият футболист на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА