Отидете към основна версия

1 205 3

Хамилтън: Трябва ми силна кола, за да се боря за титлата

  • люис хамилтън-
  • mercedes-
  • спорт-
  • формула 1

Винаги научаваме нещо ново за характеристиките, за управлението на въздушните потоци, как работи колата при страничен вятър, как се представя в бързи, средно бързи и бавни завои, как работи с гумите, настройките за повече или по-малко притискане

След два трудни сезона във Формула 1 с по-слаб от очакваното автомобил на Mercedes, 7-кратният световен шампион Люис Хамилтън не е загубил мотивация и ще се бори за осмата си световна титла.

На „Зандвоорт” вчера британецът обясни, че този период от кариерата му и развитието на тима не е пропилян, тъй като се използва за подобряване на комуникацията му с екипа, начините на работа и търсенето на различни решения за създаването на по-успешен автомобил. Защото целта на Люис не се е променила.

„Трябва да съм готов – физически и психически за момента, в който ще разполагаме със силен автомобил – обясни Хамилтън. – Изчаквам този момент.”

Хамилтън потвърди, че в Mercedes все още събират информация за представянето и развитието на проблематичния W14 от този сезон, за да може част от данните да се използват за колата на тима за догодина.

„Винаги научаваме нещо ново за характеристиките, за управлението на въздушните потоци, как работи колата при страничен вятър, как се представя в бързи, средно бързи и бавни завои, как работи с гумите, настройките за повече или по-малко притискане. Винаги научаваме нещо ново”, обясни Хамилтън.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.

Свързани новини