Last news in Fakti

25 Август, 2023 11:00 1 201 3

Хамилтън: Трябва ми силна кола, за да се боря за титлата

  • люис хамилтън-
  • mercedes-
  • спорт-
  • формула 1

Винаги научаваме нещо ново за характеристиките, за управлението на въздушните потоци, как работи колата при страничен вятър, как се представя в бързи, средно бързи и бавни завои, как работи с гумите, настройките за повече или по-малко притискане

Хамилтън: Трябва ми силна кола, за да се боря за титлата - 1

След два трудни сезона във Формула 1 с по-слаб от очакваното автомобил на Mercedes, 7-кратният световен шампион Люис Хамилтън не е загубил мотивация и ще се бори за осмата си световна титла.

На „Зандвоорт” вчера британецът обясни, че този период от кариерата му и развитието на тима не е пропилян, тъй като се използва за подобряване на комуникацията му с екипа, начините на работа и търсенето на различни решения за създаването на по-успешен автомобил. Защото целта на Люис не се е променила.

„Трябва да съм готов – физически и психически за момента, в който ще разполагаме със силен автомобил – обясни Хамилтън. – Изчаквам този момент.”

Хамилтън потвърди, че в Mercedes все още събират информация за представянето и развитието на проблематичния W14 от този сезон, за да може част от данните да се използват за колата на тима за догодина.

„Винаги научаваме нещо ново за характеристиките, за управлението на въздушните потоци, как работи колата при страничен вятър, как се представя в бързи, средно бързи и бавни завои, как работи с гумите, настройките за повече или по-малко притискане. Винаги научаваме нещо ново”, обясни Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 4 Отговор
    Нали беше "непобедим", "невероятен" пилот "шампионе"?!
    Кво стана сега?!
    Значи не ти, а колата е печелила!

    Коментиран от #2

  • 2 Ицо

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    В моторните спортове винаги е така - доминира този, който е с най-добрата машина. Някой друг може да си открадне частична слава - победа или пол позишън, но това е инцидентно. В същата ситуация е и "великия" шампион от Moto GP Марк Маркес. Докато беше с най-добрия мотор, чупеше рекорди, а сега не може да влезе в точките.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.