Отидете към основна версия

2 514 28

Крумовград препъна Левски

  • левски-
  • крумовград-
  • футбол

Юноша на Левски разочарова "сините" в Пловдив

Крумовград и Левски завършиха при резултат 2:2 в мач от деветия кръг на efbet Лига.

В първите 15 минути отсъстваха сериозните положения в срещата, като Левски владееше повече топката, но нивото и интензитетът в играта не бяха високи. В 21-а минута полузащитникът на домакините Димитър Тонев получи прекалено много свободно пространство, като не се поколеба да отправи удар от разстояние, а при изстрелът се получи рикошет, като това изненада Пламен Андреев, а топката се озова в неговата врата.

Само пет минути по-късно Рикардиньо получи добра топка в наказателното поле, но бе блокиран и последва корнер. Ъгловият удар бе добре изпълнен, като бе намерен Цунами на чиста позиция, а бранителят се извиси и насочи чудесен удар с глава, който се оказа неспасяем за Янко Георгиев.

В 33-а минута Левски организира страхотна атака, при която Уелтън намери Цунами, а последният видя празния коридор и пусна пас към Рикардиньо. За бразилеца не бе проблем да превземе пространството и да стреля в близкия ъгъл, като оплете топката в мрежата, правейки пълния обрат за "сините".

Малко след това Джавад Ел Джемили изпълни пряк свободен удар директно във вратата в опит да изненада Янко Георгиев, но той успя да реагира навреме и да избие в корнер. В добавеното време на първата част Рикардиньо видя свободното пространство и опита късмета си от разстояние, но Янко Георгиев не бе затруднен и улови топката спокойно.

В 49-а минута Вячеслав Велев получи удобна топка, като бързо се завъртя и опита удар извън наказателното поле, но в него нямаше нещо опасно и Андреев улови. Секунди след това Даниел Миланович преодоля лесно противников състезател и намери Серкан Юсеин, който стреля от границата на наказателното поле, но стражът на Левски успя да реагира и да избие в корнер.

В 75-а минута Александър Колев получи прекалено много време да овладее топката и да се обърне, а Петрис не се справи по най-добрия начин, като нападателят се завъртя и отправи удар, при който Андреев бе безпомощен и не успя да реагира.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини