Last news in Fakti

19 Септември, 2023 08:30 1 301 0

Иско призна, че е трябвало по-рано да си тръгне от Реал Мадрид

  • иско-
  • бетис-
  • футбол-
  • реал мадрид

Не мога да кажа, че са се отнасяли несправедливо към мен, макар да смятам, че можеше да играя повече

Иско призна, че е трябвало по-рано да си тръгне от Реал Мадрид - 1

Халфът на Бетис Иско призна, че е трябвало по-рано да вземе решението да напусне бившия си клуб Реал Мадрид. Той прекара 9 години като част от "белия балет", но през лятото реши, че е време да потърси друго предизвикателство и облече екипа на севилци.

"Не мога да кажа, че са се отнасяли несправедливо към мен, макар да смятам, че можеше да играя повече. Футболът е сложен, така че трябва да можеш да се нагодиш към всяка ситуация. Надявам се да получа добро посрещане от феновете на Реал, защото там премина най-важната част от кариерата ми. Винаги съм се старал да давам най-доброто от себе си. Може би обаче трябваше да си тръгна по-рано, особено след ситуацията през миналата година. Но човек се учи от всичко", заяви Иско.

Все пак той остава фен на Реал и пожела на тима да спечели титлата в Ла Лига.

"Отборът, воден от Карло Анчелоти, започна много силно в шампионата, но все още има доста дълъг път, така че е твърде рано да се правят прогнози. Ако Бетис не може да спечели златните медали, то нека Реал Мадрид да го направи", коментира Иско, цитиран от вестник "АС".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА