Отидете към основна версия

1 971 7

Наско Сирков: Искат да ме рекетират, но няма да стане

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски

На събитието присъстват още изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев

В момента ръководството на Левски дава пресконференция, на която представя отчет за дейността и резултатите на клуба за 2023 г., а също така и визията си за развитие за 2024 година.

На събитието присъстват мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев.

"Искам да се извиня на цялата синя общност, тъй като в последните месеци изглеждахме малко капсулирани, имам вина, но това е от независещи от мен причини. Много от нещата, за които работим, изискваха пълна конфиденциалност, но оттук нататък това ще се промени и ще достига до вас нужната информация. Всеки месец по един или друг начин ще информираме всички левскари какво се случва в клуба", бяха първите думи на Сираков.

"Искам да кажа на тези фенове, които искат да ме рекетират, да им дам акциите, че това няма да стане. Ето, казвам го публично, за да си го знаят. Въпреки това съм готов да водя разговори на всякаква тема с всеки един човек", добави собственикът на "сините".

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.

Свързани новини