Last news in Fakti

13 Декември, 2023 11:32 1 964 7

Наско Сирков: Искат да ме рекетират, но няма да стане

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски

На събитието присъстват още изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев

Наско Сирков: Искат да ме рекетират, но няма да стане - 1

В момента ръководството на Левски дава пресконференция, на която представя отчет за дейността и резултатите на клуба за 2023 г., а също така и визията си за развитие за 2024 година.

На събитието присъстват мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев.

"Искам да се извиня на цялата синя общност, тъй като в последните месеци изглеждахме малко капсулирани, имам вина, но това е от независещи от мен причини. Много от нещата, за които работим, изискваха пълна конфиденциалност, но оттук нататък това ще се промени и ще достига до вас нужната информация. Всеки месец по един или друг начин ще информираме всички левскари какво се случва в клуба", бяха първите думи на Сираков.

"Искам да кажа на тези фенове, които искат да ме рекетират, да им дам акциите, че това няма да стане. Ето, казвам го публично, за да си го знаят. Въпреки това съм готов да водя разговори на всякаква тема с всеки един човек", добави собственикът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасковски каунь

    2 0 Отговор
    Левскари, всяко нещо струва пари.
    Само Славия!
  • 2 Експерт от народа

    3 0 Отговор
    Борисов, Пеевски и Сираков съсипаха ФК Левски.

    Сираков няма нужното за да е собственик на ФК Левски. Бъдещето на Левски е или източване, фалит и публична продажба от съдия изпълнител или продажба от Сираков. Второто е малко вероятно, защото е еднократен доход, докато източването е многократен доход.
  • 3 АРЕС

    3 0 Отговор
    Това левскаря е глЕмооооо говедо и тоя като Перуката хванал кокъла и не пуска,защото и двамата са уникални некадърници,лъжци и крадци и ако ги изгонят могат да станат само таксиметрови шофьори.
  • 4 1914

    3 1 Отговор
    МАХАЙ СЕ МЪРШООО
  • 5 Хорейшио

    2 0 Отговор
    Раев се оказа голяма пиявица. Вкопчи се веднъж в Левски, почна да смуче и сега парите му се усладиха. Вече не бил "пазач на акциите", а се изживява като собственик. Е, това не му пречи да взима заплата за тая длъжност. Не съм чул за друг собственик, който да е на заплата, но това е..Акциите ще ги даде само ако някой му плати много. За това намекна и дЖо Диксън, преди да си иде. Каза , че Раев е поискал 1млн евро за него . Тъй че балъците нека да продължат да вярват на тоя комарджия
  • 6 Тома

    3 0 Отговор
    Кръв повръщам пари и акции не връщам казал наско г.за в казиното с пура в уста
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.