Отидете към основна версия

821 0

Лудогорец победи Локомотив (София) у дома

  • лудогорец-
  • efbet лига-
  • разград-
  • спас делев-
  • локомотив софия

Разградчани вече имат 22 точки при седем победи и едно равенство

Снимка: БГНЕС

Лудогорец вкара по един гол в двете полувремена и спечели с 2:0 срещу Локомотив 1929 (София) в мач от деветия кръг на българската футболна efbet Лига. Така разградчани вече имат 22 точки при седем победи и едно равенство, водейки с три точки на Левски на първото място в класирането, предаде БТА.

Лудогорец поведе в резултата в 33-ата минута. Центриране на Аслак фон Витри предизвика хаос около стража Александър Любенов, а топката бе изчиствана и връщана пред вратаря няколко пъти. Той опита да пресече едно от подаванията, но изби топката на пътя на непокрития Спас Делев, който вкара на празна мрежа.

В тези минути Лудогорец доминираше и създаде още няколко положения. Преди гола Кайо Видал не успя да уцели вратата на Локомотив от удобна ситуация, а три минути след попадението Руан Крус получи центиране на главата си, но бе неточен от чиста позиция. Отново нападателят на Лудогорец получи шанс в края на полувремето и пропусна да вкара втори гол.

Попадението все пак падна в 60-ата минута и негов автор бе Крус. Нападателят този път получи топката на далечна греда от Рик Джонатан и вкара с глава за 2:0. Десет минути по-късно пък испанецът Сон уцели лявата странична греда на вратата на гостите от София. Локомотив също не успя да вкара и остана на 11-о място в класирането с девет точки.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини