Отидете към основна версия

4 597 30

В Сърбия разкриха хонорара, който Камелия е прибрала, за да пее на ушенце на Новак Джокович

  • новак джокович-
  • камелия-
  • футбол

Веднага след този ангажимент той пристигна в България за демонстративната среща с големия си приятел Григор Димитров, в която имаше много повече от тенис

В Сърбия разкриха хонорара, който Камелия е прибрала, за да пее на ушенце на Новак Джокович.

Най-добрият тенисист за всички времена реши да направи кратка почивка в кариерата си, след като игра за Сърбия в “Купа Дейвис” и донесе две победи срещу Гърция, помагайки на своя отбор да запази мястото си в Световната група. Веднага след този ангажимент той пристигна в България за демонстративната среща с големия си приятел Григор Димитров, в която имаше много повече от тенис, пише сръбският “Курир”.

Григор и Новак се съблякоха през пълната зала, сърбинът пя с публиката любимата си песен “Луда по тебе” на Камелия, а пътьом оставиха деца да изиграят няколко точки и да изживеят едно преживяване, което ще запомнят завинаги. След мача купонът се пренесе в популярен софийски клуб, където за Новак Джокович вече пя самата фолк изпълнителка.

Камелия изпълни големия си хит на уше на Ноле, за което според медията е получила хонорар 10 000 евро. Самата певица по-късно сподели, че би пяла и без пари за бившия №1 в света.

Купонът продължи до 5 часа сутринта, така че може да се каже, че Камелия напълно е оправдала спечелените пари, тъй като цяла вечер забавляваше специалните гости, пишат още от "Курир".

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.

Свързани новини