25 Септември, 2024 15:59 1 065 2

Гуардиола се ядоса: В следващия мач пускам втория отбор

  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • футбол-
  • купата на лигата

Сити се класира за 1/8-финала на турнира с голове преди почивката на Жереми Докю и Матеус Нунес

Гуардиола се ядоса: В следващия мач пускам втория отбор - 1

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че „няма да хаби енергия“ за Купата на лигата „Карабао“ след като с куп резерви отстрани с 2:1 „стършелите“ от Уотфорд, които бръмчат в Чемпиъншип.

Сити се класира за 1/8-финала на турнира с голове преди почивката на Жереми Докю и Матеус Нунес.

„Обявявам ви, че следващият кръг пускам втория отбор – със сигурност няма да хабим енергия“, заяви Гуардиола, намеквайки за претоварения с мачове календар.

Следващият кръг е насрочен за края на октомври.

„Календарът си е календар. Ние играем, за да се класираме, иначе нямаше да спечелим четири пъти поред, но все пак играхме преди само преди 50 часа. Няма да рискувам Висшата лига и Шампионската лига с това състезание“, каза още Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    0 1 Отговор
    Еми пускай ги бе алчен човек, пускай ги то и те са милионери няма да тренират за здраве я.
  • 2 Kaлпазанин

    0 0 Отговор
    Стига сте ревали ,даже има и трети отбор .ама правите пазарлъци и футболисти и треньори с месеци за заплатите си ,които са милиони на твое място даже в даден турнир ще пусна и пом треньора да гводи мача