Отидете към основна версия

7 281 5

Две селфи камери за Samsung Galaxy S10+

  • samsung-
  • galaxy-
  • s10+

С приближаването на новата година слуховете за иновацията от Samsung, която ще се превърне в новия флагман на компанията и която ще носи обозначението S10, все повече се засилват.

Вече е известно, че и трите модела Galaxy S ще получат дисплеи Infinity-O. В тези дисплеи ще бъде оставено място за селфи камера. Сега, нов рендър на Galaxy S10+ показва, че този апарат ще има две камери отпред.

Според други спекулации, двойното отверстие в дисплея е оставено за камера и за датчик от рода на такъв за 3D сканиране. Задната част на смартфона е не по-малко впечатляваща. Там се виждат три камери, светкавица и датчик за честота на сърдечния ритъм.

Сензор за пръстов отпечатък обаче не се забелязва, нито отпред, нито отзад. Предположенията са, че и Samsung ще премине на ултразвуков датчик в дисплея. Иначе, Galaxy S10+ ще се оборудва с процесори Exynos 9820 или Snapdragon 8150.

Това, какъв ще е процесорът на Samsung Galaxy S10+ зависи от пазарните региони. Батерията му ще е с капацитет 3 700 мАч. Операционната система ще е чисто новата Android 9 Pie с фирмения интерфейс One UI.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини