Last news in Fakti

23 Януари, 2019 16:25 4 245 7

Samsung показа свръхмалка 20-мегапикселова селфи камера

  • samsung-
  • isocell slim 3t2
Samsung показа свръхмалка 20-мегапикселова селфи камера - 1

С навлизането на така наречените безрамкови дисплеи, производителите бяха принудени да намаляват все повече и повече блокът със сензори и фронтална камера. Все пак екранът изглежда като изрязан в тази част на смартфоните.

Корейците от Samsung, макар да не са лидери във фотоиндустрията, показаха свръхминиатюрен сензор, наречен ISOCELL Slim 3T2. Той на практика е най-компактното такова устройство в света и е с размер 1/3.4 инча или с диагонал от порядъка на 5.1 мм.

Въпреки миниатюрните габарити сензорът обезпечава резолюция от 20 мегапиксела. Според корейците именно това ще са бъдещите фронтални камери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tervel bitcoin

    9 5 Отговор
    Да но на каква цена !!!!
    Новият S10+ с 12gb ram и 1tb ще бъде над 1600 евро а S11 може да стигне над 2000 евро / 4000 лева

    Коментиран от #2

  • 2 Никой

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Tervel bitcoin":

    Не разбирам защо се палите. Като искаш най-новото и най-доброто - плащаш. Така е във всички сфери и продукти. Ако искат и за 10 000 ще го пуснат, това е нова технология. Самсунг имат стотици по-евтини модели за обикновения човек.

    Коментиран от #4

  • 3 onq s konq

    5 0 Отговор
    Е пааа, малко ми е 20МР камера за селфи. Искам 22" като жантите ма BMW-ту!
  • 4 Jack Bauer

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    А вместо да си купувам надценените модели и да плащам за маркетинга на Samsung, не мога ли да си взема Xiaomi или Huawei със същия хардуер на 1/2 цена!?
  • 5 Преминаващ

    1 1 Отговор
    Ако диагонала и е 5.1 мм, на фона на това, което се вижда на снимката екрана трябва да е 24 инчов ?! Мерси, ама не съм 5 метров гигант ....
  • 6 Преминаващ

    1 0 Отговор
    Някъде описанието се разминава яко с реалността !!!
  • 7 Муру

    2 0 Отговор
    Какъв голям изгорял пиксел!