Отидете към основна версия

9 577 8

Хладилник за семейна комуникация (ВИДЕО)

  • хладилник-
  • samsung

Външният вид на новите корейски хладилници Samsung Family Hub, които бяха представени на CES 2019, се отличават с един запомнящ се детайл. Това е новият сензорен дисплей Family Board, който позволява на хладилника да се превърне в център на "умната" къща и да предоставя на всички членове от семейството допълнителни възможности за общуване един с друг.

Идеята хладилникът да е център на комуникацията е хрумнала на корейците от традициите да се оставят бележки на хладилниците. Освен бележки, там се лепят календари, рецепти, любими снимки. От Samsung предлагат всичко това да се замени с цифровото табло Family Board.

Новите хладилници Family Hub разполагат и с гласов асистент, който при поискване може да ви съобщава прогнозата за времето или актуалните новини от деня. Изкуственият интелект е способен да разпознава гласовете на членовете от семейството и да им предоставя интересуваща ги информация по важни за тях теми.

Новият изкуствен интелект на корейските хладилници се нарича Bixby и този другар може да намери общ език с всеки. Може да ви поръча такси, билети за самолет или влак или пък да ви каже каква трябва да е температурата на дадено ястие. Функцията View Inside пък ви позволява да видите какво има в хладилника, без да се налага да го отваряте. Само трябва да погледнете екрана.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини