Last news in Fakti

6 Юли, 2022 10:22 1 651 0

Преносимият хладилник ICEFOX няма да развали вкуса на вашите напитки

  • преносим хладилник-
  • icefox-
  • хладилник

В горещите летни дни преносимият хладилник може да бъде истински спасител по време на почивка или на път

Преносимият хладилник ICEFOX няма да развали вкуса на вашите напитки - 1

Един от интересните модели на суперпортативни хладилници е този, наречен ICEFOX. Устройството е в състояние да охлади течността в бутилка от 28 градуса по Целзий до 18 за време от само 10 минути.

Едно от предимствата е, че устройството не генерира лед, което означава, че напитките ще запазят оригиналния си вкус. След като охлади напитката, преносимият хладилник ще запази температурата му за няколко часа.

Също така на капака на устройството има екран с термометър, на който можете да видите степента на охлаждане на напитката и да настроите нужната от вас температура, която да се поддържа.

В момента иновацията е представена на платформата за набиране на средства kickstarter и е събрала 15 хиляди долара, а за започване на серийно производство са необходими само три хиляди долара.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА