Отидете към основна версия

6 396 1

Разкриха секретен проект на Sony

  • sony-
  • playstation-
  • конзола

Действията на разработчиците от топ компании, като Sony непрекъснато се наблюдават от инсайдери и фенове на марката, а инженерите и специалистите, участващи в разработването на игрално оборудване към Sony са едни от най-проучваните. Така, за пореден път в мрежата беше разкрит намек за иновации в подразделението PlayStation.

Информацията за необичайно, споменато по-рано устройство, което вероятно е разработено в недрата на подразделението PlayStation, беше открито в резултат на търсене на патент на уебсайта на Националния институт за индустриална собственост в Бразилия (INPI).

Още по-любопитно е, че за втори път бразилското патентно ведомство регистрира устройство от Sony, свързано с игралната индустрия. По-рано тук беше разкрито приложение за нов дизайн на PlayStation 5.

Откритият патент е свързан с по-дебела касета и принадлежи на арт директора на Sony, който обикновено работи върху продукти под марката PlayStation. Появата на нов клас касети може да показва евентуален секретен проект на Sony, който подготвя изненада за геймърите под формата на нов клас конзоли.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.

Свързани новини

  • Sony показа нов Walkman (ВИДЕО)

    Sony представи нов преносим аудио плейър, който се нарича Walkman NW-A306. Устройството аботи с операционна система Android и на практика представлява ...
    17.01.2023
    3 678
    11
  • Водещи филми бяха отложени

    От Sony обявиха, че отлагат някои от водещите си заглавия за лятото, съобщи Movie Web. В момента кината в САЩ са или затворени или с ограничена пос ...
    05.04.2020
    2 065
    1