Last news in Fakti

5 Април, 2020 21:30 2 048 1

Водещи филми бяха отложени

  • филми-
  • ловци на духове-
  • sony

Sony преместиха летните си заглавия

От Sony обявиха, че отлагат някои от водещите си заглавия за лятото, съобщи Movie Web.

В момента кината в САЩ са или затворени или с ограничена посещаемост. За това и повечето студия отложиха големите си премиери.
Така продължението на „Ловци на духове“ се отлага за следващата година. Филмът „Морбиъс“, ще излезе през следващата пролет, вместо през юли.

Филмът „Uncharted“ беше забавен за пореден път и ще излезе през октомври следващата година. Вече се уточняват новите периоди за следващите филми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо не

    5 0 Отговор
    Ти да видишшш… Е сега ще изпростеем тотално.... Такъв извор на култура като секне... Отидохме... ще ни умори короната некултурни...