Отидете към основна версия

9 498 12

Заснеха на видео интериора на новата S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w223

Само ден, след като публикуваха снимки на следващото поколение Mercedes-Benz S-Klasse, китайски медии пуснаха и видео от салона на W223. Клипът е заснет на тъмно, така че контурното осветление, приборният панел и интерфейсът на информационно-развлекателната система се виждат възможно най-добре.

Видеото разкрива интересни подробности като шайбата за включване на фаровете на кората на вратата, тонколоните и волана със сдвоени спици като в обновената E-Klasse. Новият дисплей на виртуалния приборен панел е широкоформатен, което позволило да бъде раздвижена графиката на скоростомера и оборотомера.

Почти правоъгълният таблет на информационно-развлекателната система е разделен визуално на две половини. В горната се извеждат показанията на мултимедията, а в долната - настройките на климатика.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Първа официална снимка на новата S-Klasse

    Daimler стартира кампания за популяризиране на новия си флагман, като сподели първата официална снимка на новата S-класа. Затъмненото изображение пока ...
    26.05.2020
    7 996
    10
  • Здравей, S-Klasse W223!

    Външността и интериорът на следващото поколение Mercedes-Benz S-Klasse не са тайна, след като тестов прототип бе заснет в Китай без почти никакъв каму ...
    12.05.2020
    47 970
    96