Отидете към основна версия

9 377 8

Домашна компактна пътека за бягане от Xiaomi

  • xiaomi-
  • пътека за бягане

Пандемията на Коронавирус и принудителната самоизолация повишиха популярността на домашните фитнес уреди. Разработчиците на Xiaomi веднага отговориха на изискванията на пазара, като представиха актуализирана версия на своята пътека за бягане, наречена WalkingPad S1, която се явява модернизиран вариант на миналогодишния модел WalkingPad R1 Pro.

Новото устройство заема много по-малко място и по време на работа издава по-малко шум. В сравнение с миналогодишния модел, новият WalkingPad S1 е намалил теглото си с 9 кг, а при сгъване заема 45% по-малко място в апартамента на потребителя. Въпреки дребните структурни промени, в сравнение с модела WalkingPad R1 Pro, водят до значително по-малко шум при спортуване.

Можете да контролирате и наблюдавате работата на устройството с помощта на дистанционното управление, а информацията се показва на LED екрана, вграден в предната част на симулатора. На дисплея можете да получите информация за изминатото разстояние, броя на стъпките, скоростта, времето на тренировката и броя на изгорените калории. В допълнение към дистанционното управление, потребителят ще може да контролира WalkingPad S1 с помощта на мобилното приложение KS Fit.

Скоростта на лентата се настройва на темпото, избрано от потребителя, и системата за сигурност веднага спира пистата, когато потребителят спре. За възрастните хора или пациентите възстановяващи от наранявания, ще е необходим баланс, за който разработчиците са предвидили допълнителна опция под формата на комплект опори за ръце, които се предлагат отделно.Ако направите предварителна поръчка, през октомври ще бъде възможно да получите продукта за $ 469.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини