Last news in Fakti

22 Май, 2021 11:12 3 998 4

Нов антибактериален овлажнител от Xiaomi

  • овлажнител за въддух-
  • xiaomi

Джаджата се нарича Mi Smart Antibacterial Humidifier и е на достъпна цена

Нов антибактериален овлажнител от Xiaomi - 1

Mi Smart Antibacterial Humidifier е интелигентно устройство, което позволява подобряване на топлинния комфорт и освежаване на дома с нива на влажност, които варират между 40 и 60%. Според учени от университета Йейл, новият технологичен продукт намалява риска от заразяване с респираторни инфекции, който е толкова притеснителен днес.

Нов антибактериален овлажнител от Xiaomi

Устройството е с ниво на шум от 38 db, изпуска ореол от пара, която овлажнява помещението. Водните молекули се „стерилизират“ с помощта на UV-C светлина, преди да бъдат изпуснати в околната среда, което увеличава чистия въздух, който се диша и разбира се, хигиената и здравето на живущите.

Нов антибактериален овлажнител от Xiaomi

В допълнение, новото устройство ни позволява да не се тревожим за овлажняване за повече от 12 часа, тъй като разполага с 4.5-литров резервоар за вода, като същевременно оптимизира нашия комфорт. Когато течността свърши, трябва само да се допълни.

Нов антибактериален овлажнител от Xiaomi

Освен това Mi Smart Antibacterial Humidifier има и автоматичен режим, създаващ до 300 мл/час пара. Размерите му са 190 x190 x 353 мм, Тежи около 1,9 кг - без водата. Възможно е също така да настроите таймер, като така овлажнителя ще се включва и изключва в определени часове от деня, както и да се автоматизират нивата на парата, която ще се произвежда. Джаджата разполага с гласов контрол и работи с Google Assistant и Amazon Alexa.

Нов антибактериален овлажнител от Xiaomi


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теснолинейка

    2 0 Отговор
    И аз ползвам овлажнители ,ама яготки...
  • 2 Лейтенант грубер 3 сс дивизия

    3 2 Отговор
    А а.н.ален овлажнител дали предлагат за една приятелка питам
  • 3 РЗС

    3 1 Отговор
    може би трябва да добавите, че това е платена реклама на мовен бг?
  • 4 оня с коня

    2 0 Отговор
    Телефона ми е НОВ "Ксиоми редми 8" и ми свършиха Думите да го хваля.Затова и Ксиоми дари и СРЕДЕН ПРЪСТ да произведат,ще си го купя БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ на цената - просто от Уважение и благодарност.