10 Юли, 2020 10:59 9 229 8

Домашна компактна пътека за бягане от Xiaomi

  • xiaomi-
  • пътека за бягане

Домашна компактна пътека за бягане от Xiaomi - 1

Пандемията на Коронавирус и принудителната самоизолация повишиха популярността на домашните фитнес уреди. Разработчиците на Xiaomi веднага отговориха на изискванията на пазара, като представиха актуализирана версия на своята пътека за бягане, наречена WalkingPad S1, която се явява модернизиран вариант на миналогодишния модел WalkingPad R1 Pro.

Новото устройство заема много по-малко място и по време на работа издава по-малко шум. В сравнение с миналогодишния модел, новият WalkingPad S1 е намалил теглото си с 9 кг, а при сгъване заема 45% по-малко място в апартамента на потребителя. Въпреки дребните структурни промени, в сравнение с модела WalkingPad R1 Pro, водят до значително по-малко шум при спортуване.

Домашна компактна пътека за бягане от Xiaomi

Можете да контролирате и наблюдавате работата на устройството с помощта на дистанционното управление, а информацията се показва на LED екрана, вграден в предната част на симулатора. На дисплея можете да получите информация за изминатото разстояние, броя на стъпките, скоростта, времето на тренировката и броя на изгорените калории. В допълнение към дистанционното управление, потребителят ще може да контролира WalkingPad S1 с помощта на мобилното приложение KS Fit.

Скоростта на лентата се настройва на темпото, избрано от потребителя, и системата за сигурност веднага спира пистата, когато потребителят спре. За възрастните хора или пациентите възстановяващи от наранявания, ще е необходим баланс, за който разработчиците са предвидили допълнителна опция под формата на комплект опори за ръце, които се предлагат отделно.Ако направите предварителна поръчка, през октомври ще бъде възможно да получите продукта за $ 469.

Домашна компактна пътека за бягане от Xiaomi


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    8 5 Отговор
    Къде са продуктите на краварите , братушките и другите палячовци от типа европейски съюз?
  • 2 Optimist

    6 1 Отговор
    За съжаление, според спецификацията не е пътека за бягане, а за ходене. Максималната скорост, която може да бъде зададена е 6км/ч.

    Коментиран от #5

  • 3 любопитен

    0 1 Отговор
    как се изчисляват тия калории? някой трябва да ги сметнал колко изгаряш като бягаш или колко калории има в сраните.
  • 4 Михаля

    0 0 Отговор
    Гонете..!
  • 5 Един там

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Optimist":

    По спецификации е до 10 км/ч, а не до 6! Така, че не е само за ходене, а за бягане! Проверявай ги нещата преди да пишеш глупости! По тестовете, които съм гледал, това е една от най-добрите пътеки за бягане. През есента смятам да си купя една, защото когато е кофти времето навън не става за бягане и ще мога в къщи да го правя. Препоръчвам на всеки да излиза да ходи бързо или бяга всеки ден по няколко км поне за около 45 минути минимум. Най-добре около 1 час без почвки и да бъде интензивно. Ползите за тялото, организма и психиката са невероятни. Започва се по малко, катовсеки път увеличаваш малко разстоянието, времето и интензивността.

    Коментиран от #6

  • 6 Здравейте,купихте ли си пътека за бягане

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Един там":

    Аз съм се спряла на хиаоми,но до 6км. И се чудя дали става за леко бягане или само за ходене
  • 7 Петър

    0 0 Отговор
    Здравейте, към днешна дата от къде мога да закупя walking pad s1 ?
  • 8 заинтересован

    0 0 Отговор
    Къде може да се поръча или закупи walking pad s1 ?