Отидете към основна версия

4 508 4

Пуснаха маратонки с макет на геймърска видеокарта (ВИДЕО)

  • видеокарта-
  • geforce-
  • rtx 3080-
  • маратонки

Ситуацията с предлагането на най-мощните графични карти GeForce RTX 3080 на пазара продължава да бъде напрегната. Наблюдава се остър дефицит, който ще продължи, според експерти, през цялото първо тримесечие на 2021 година.

Популярността на видеокартите беше използвана от търговците от RTKFT, които заедно с производителя на кутии, компоненти и аксесоари за пазара на компютърни игри NZXT, пуснаха колекционерски маратонки Master Race под формата на компютър с прикрепен към тях макет на въпросната RTX 3080.

Външната форма на маратонката наподобява компютър. Към подметката е прикрепена видеокарта с вентилатор, захранван от батерии, а на повърхността на обувката можете да видите холограма, изобразяваща вътрешностите на виртуален компютър. Специална програма показва изображението на кръгли екрани в горната част на маратонката.

Бъдещето ще покаже колко от тези атрактивни, но изключително непрактични маратонки, ще бъдат продадени. Към днешна не е ясна цената на екзотичните обувки, но от компанията производител ги демонстрираха във видео. Вижте го.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини