Last news in Fakti

22 Януари, 2021 13:01 4 181 4

Пуснаха маратонки с макет на геймърска видеокарта (ВИДЕО)

  • видеокарта-
  • geforce-
  • rtx 3080-
  • маратонки

Пуснаха маратонки с макет на геймърска видеокарта (ВИДЕО) - 1

Ситуацията с предлагането на най-мощните графични карти GeForce RTX 3080 на пазара продължава да бъде напрегната. Наблюдава се остър дефицит, който ще продължи, според експерти, през цялото първо тримесечие на 2021 година.

Популярността на видеокартите беше използвана от търговците от RTKFT, които заедно с производителя на кутии, компоненти и аксесоари за пазара на компютърни игри NZXT, пуснаха колекционерски маратонки Master Race под формата на компютър с прикрепен към тях макет на въпросната RTX 3080.

Външната форма на маратонката наподобява компютър. Към подметката е прикрепена видеокарта с вентилатор, захранван от батерии, а на повърхността на обувката можете да видите холограма, изобразяваща вътрешностите на виртуален компютър. Специална програма показва изображението на кръгли екрани в горната част на маратонката.

Бъдещето ще покаже колко от тези атрактивни, но изключително непрактични маратонки, ще бъдат продадени. Към днешна не е ясна цената на екзотичните обувки, но от компанията производител ги демонстрираха във видео. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос ?

    3 1 Отговор
    Ей ако струват 3000 евро какво ще правим ?
  • 2 Сахара

    0 4 Отговор
    Могат ли копат биткойни

    Коментиран от #4

  • 3 Pokoloko

    4 0 Отговор
    кой ще ги купи, повечето геймъри който познавам седят зомбирани пред екрана така че за какво са им маратонки
  • 4 Битшмекер

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сахара":

    Могат!Обуваш ги,взимаш една лопата и почваш да копаеш,докато не видиш “биткойни”!