Отидете към основна версия

5 347 13

Позлатената Tesla Model S която прилича на BMW

  • tesla-
  • model s-
  • caviar-
  • huawei

Caviar преработи електрическия автомобил

Снимки: Caviar

Вече няколко производители на телефони обявиха своите планове да се включат в автомобилната индустрия, а от Huawei дори показаха своя първи автомобил преди седмици. Изглежда, че заедно с този преход, една от компаниите, известна с преработката на смартфони също се включва при автомобилите.

Марката Caviar е добре популярна със златните си iPhone-и, а същата дизайнерска нотка е пренесена и върху най-популярния автомобил на Tesla, Model S. Електрическият седан е попаднал в ръцете на дизайнерите на Caviar и се е сдобил с някои промени, които бихме определили като различни от това което сме свикнали да виждаме до момента.

Боядисаният в черен мат Model S се е сдобил със златни решетки в предната част, които следват дизайнерската идеология на BMW, като заедно с тях можем да отличим и други златни части като дръжките на вратите, лайстните, джантите и дори воланът. За проекта е използвано 24-каратово злато, а от Caviar кръщават колата Model Excellence 24K. Първоначално ще бъдат направени 99 броя от позлатената Tesla Model S Plaid, а всяка от тях ще има цена от 299 хиляди долара.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.

Свързани новини