Отидете към основна версия

4 028 4

Нов антибактериален овлажнител от Xiaomi

  • овлажнител за въддух-
  • xiaomi

Джаджата се нарича Mi Smart Antibacterial Humidifier и е на достъпна цена

Mi Smart Antibacterial Humidifier е интелигентно устройство, което позволява подобряване на топлинния комфорт и освежаване на дома с нива на влажност, които варират между 40 и 60%. Според учени от университета Йейл, новият технологичен продукт намалява риска от заразяване с респираторни инфекции, който е толкова притеснителен днес.

Устройството е с ниво на шум от 38 db, изпуска ореол от пара, която овлажнява помещението. Водните молекули се „стерилизират“ с помощта на UV-C светлина, преди да бъдат изпуснати в околната среда, което увеличава чистия въздух, който се диша и разбира се, хигиената и здравето на живущите.

В допълнение, новото устройство ни позволява да не се тревожим за овлажняване за повече от 12 часа, тъй като разполага с 4.5-литров резервоар за вода, като същевременно оптимизира нашия комфорт. Когато течността свърши, трябва само да се допълни.

Освен това Mi Smart Antibacterial Humidifier има и автоматичен режим, създаващ до 300 мл/час пара. Размерите му са 190 x190 x 353 мм, Тежи около 1,9 кг - без водата. Възможно е също така да настроите таймер, като така овлажнителя ще се включва и изключва в определени часове от деня, както и да се автоматизират нивата на парата, която ще се произвежда. Джаджата разполага с гласов контрол и работи с Google Assistant и Amazon Alexa.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.

Свързани новини