Отидете към основна версия

6 420 4

Безжично зарядно устройство за вграждане от IKEA (ВИДЕО)

  • безжично зарядно-
  • ikea

Иновацията се нарича Sjömärke и е подходяща за всяко бюро

IKEA навлиза на високотехнологичния пазар с оригиналното безжично зарядно устройство Sjömärke за мобилни устройства. Това е вградено безжично зарядно устройство Qi, което може да трансформира всяка маса или друга хоризонтална повърхност, като ги адаптира, за да презареди батериите на множество джаджи.

Това не е първият път, в който IKEA се опитва да интегрира безжично зарядно устройство в плота на своите мебели. Преди две години, заедно с китайската компания Xiaomi, IKEA предложи на своите клиенти маса, оборудвана с 20W безжично зарядно устройство.

Сега, новите продукти, представени от IKEA, ще позволят на потребителите да надграждат всяка маса и всяка хоризонтална повърхност, като ги приспособява за презареждане на електроника. Можете да прикрепите зарядното устройство Sjömärke под повърхността на плота с помощта на двустранна лента или самонарезни винтове.

Sjömärke е предназначен за плоски неметални повърхности с дебелина от 8 до 22 мм. Поддържа се протокол за безжично зареждане Qi 1.2.4, а мощността на зарядното устройство е скромните 5 W. За свързване на основата към захранването се доставя двуметров кабел, а самото зарядно устройство е оборудвано с LED индикатор за зареждане и сензори за следене на температурата и мощността.

Прозрачен стикер с контурите на смартфон ще маркира мястото, където Sjömärke се намира на повърхността на масата. Безжичното зарядно устройство Sjömärke ще бъде пуснато в продажба през октомври, а IKEA ще предложи устройствата за $ 40.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини