Отидете към основна версия

2 550 7

Роботите на Boston Dynamics танцуват на хит на Rolling Stones (ВИДЕО)

  • boston dynamics-
  • rolling stones-
  • роботи

Роботите доста точно попадат в ритъма на танца на Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд

Boston Dynamics продължава да предефинира какво могат да правят съвременните роботи. След неотдавнашната демонстрация на акробатичните способности на спот роботите, в новото видео Spot Me Up, публикувано в официалния канал на фирмата в YouTube, устройствата показаха своята хореография и повториха танца на Мик Джагър от видеото на The Rolling Stones, наречено Start Me Up.

Роботите доста точно попадат в ритъма на танца на Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд. Движенията им имитират танца на членовете на групата. Механичните кучета също имитират пеене и дори ударни инструменти. Единственото нещо, което роботите не могат да копират, е неописуемото изражение на лицето на Мик Джагър.

Компанията Boston Dynamics в описанието на видеото поздравява The Rolling Stones с 40-годишнината от издаването на култовия албум Tattoo You и празнува годишнината заедно с легендарната група. Хореографията на роботите във видеото е изпълнена от техниците на Boston Dynamics, с участието на звукозаписните студия Mercury Studios и Polydor Records, както и самите Rolling Stones. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.

Свързани новини