1 Ноември, 2021 16:31 2 529 7

Роботите на Boston Dynamics танцуват на хит на Rolling Stones (ВИДЕО)

  • boston dynamics-
  • rolling stones-
  • роботи

Роботите доста точно попадат в ритъма на танца на Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд

Роботите на Boston Dynamics танцуват на хит на Rolling Stones (ВИДЕО) - 1

Boston Dynamics продължава да предефинира какво могат да правят съвременните роботи. След неотдавнашната демонстрация на акробатичните способности на спот роботите, в новото видео Spot Me Up, публикувано в официалния канал на фирмата в YouTube, устройствата показаха своята хореография и повториха танца на Мик Джагър от видеото на The Rolling Stones, наречено Start Me Up.

Роботите доста точно попадат в ритъма на танца на Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд. Движенията им имитират танца на членовете на групата. Механичните кучета също имитират пеене и дори ударни инструменти. Единственото нещо, което роботите не могат да копират, е неописуемото изражение на лицето на Мик Джагър.

Компанията Boston Dynamics в описанието на видеото поздравява The Rolling Stones с 40-годишнината от издаването на култовия албум Tattoo You и празнува годишнината заедно с легендарната група. Хореографията на роботите във видеото е изпълнена от техниците на Boston Dynamics, с участието на звукозаписните студия Mercury Studios и Polydor Records, както и самите Rolling Stones. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селтак

    5 2 Отговор
    Ми то е целта на пандемията! Повече роботи и по малко хора дето требва да им плащаш осигуровки пенсии и прочие,а робота като се скапе просто го изхвърляш! Мако мила,язък за децата!

    Коментиран от #3

  • 2 Фатмак

    4 1 Отговор
    Готино! Браво!
  • 3 споко

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "селтак":

    Дай на това четирикракото да нареже пица и ще го направи на идеално равни части, но без да забележи, че в някои парчета ще има половин слайс салам, а в други един и половина. Ето това са роботите!
  • 4 един от стадото

    2 5 Отговор
    що не не ги харесвам тия от Stones. Като от романите на Дикенс са

    Коментиран от #6

  • 5 робокоп

    5 0 Отговор
    Това са новите домашни любимци... хранят се с ток
  • 6 милко калая

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "един от стадото":

    А Кондю харесваш ли го?
  • 7 пешо

    1 0 Отговор
    тия дедета сами не знаят колго са гоуеми.
    от известно време се каня да си купя всичките им студийни албуми на плочи. и ще го сторя, преди пси.хо.зеуените да са закрили света.