Last news in Fakti

4 Март, 2022 11:27 3 157 4

Евтино роботизирано куче (ВИДЕО)

  • boston dynamics-
  • роботизирано куче-
  • petoi-
  • the bittle

Автоматизираният домашен любимец от Petoi струва само $299

Евтино роботизирано куче (ВИДЕО) - 1

Неведнъж сме ви информирали, че компанията Boston Dynamic работи върху различни роботи от много години. Техните забавни четирикраки устройства се превръщат в герои на множество забавни видеоклипове. Вероятно има хора, които мечтаят да придобият такъв домашен приятел, но цената е толкова висока, че възпира много хора.

Сега, на пазара за роботика се появи сравнително евтин аналог. Petoi пусна евтин ($299) малък робот, подобен на куче, разработката на който е изцяло финансирана от платформата Kickstarter. Самият робот идва в кутия и трябва да бъде сглобен. Всеки пакет включва лапи, панти, тяло, глава, няколко микросхеми и дистанционно управление.

Евтино роботизирано куче (ВИДЕО)

Роботизираното куче притежава почти цялата функционалност на скъпия си колега от Boston Dynamic, но не се ограничава до това. Bittle може да се програмира самостоятелно в C++, Python, Scratch - програми, които го персонализират напълно, за да отговаря на вашите нужди.

Също така, очевидно, устройството може да издържи значително тегло. В един от видеоклиповете възрастен мъж стои върху кучето, докато конструкцията остава цяла. The Bittle е забавна джаджа, за да забавлявате себе си или дете, и добра причина да придобиете някои умения за програмиране. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    7 0 Отговор
    Не е роботизирано куче, по-скоро е кучевизиран робот.
  • 2 Томагочи

    6 2 Отговор
    Кучето е верен приятел, за когото трябва да се грижиш. Като нямаш време и нерви за домашен любимец си вземи тамагочи за 2$, защо да даваш 299 да събира прах и да се спъваш в него?
  • 3 Blackthorn

    3 2 Отговор
    Бесовщини! Нищо. Войната ще реши проблема!
  • 4 69696969

    5 0 Отговор
    Ако има език го взимам.