Отидете към основна версия

3 184 4

Евтино роботизирано куче (ВИДЕО)

  • boston dynamics-
  • роботизирано куче-
  • petoi-
  • the bittle

Автоматизираният домашен любимец от Petoi струва само $299

Неведнъж сме ви информирали, че компанията Boston Dynamic работи върху различни роботи от много години. Техните забавни четирикраки устройства се превръщат в герои на множество забавни видеоклипове. Вероятно има хора, които мечтаят да придобият такъв домашен приятел, но цената е толкова висока, че възпира много хора.

Сега, на пазара за роботика се появи сравнително евтин аналог. Petoi пусна евтин ($299) малък робот, подобен на куче, разработката на който е изцяло финансирана от платформата Kickstarter. Самият робот идва в кутия и трябва да бъде сглобен. Всеки пакет включва лапи, панти, тяло, глава, няколко микросхеми и дистанционно управление.

Роботизираното куче притежава почти цялата функционалност на скъпия си колега от Boston Dynamic, но не се ограничава до това. Bittle може да се програмира самостоятелно в C++, Python, Scratch - програми, които го персонализират напълно, за да отговаря на вашите нужди.

Също така, очевидно, устройството може да издържи значително тегло. В един от видеоклиповете възрастен мъж стои върху кучето, докато конструкцията остава цяла. The Bittle е забавна джаджа, за да забавлявате себе си или дете, и добра причина да придобиете някои умения за програмиране. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини