Отидете към основна версия

2 858 7

Спортна електрическа кола за четиригодишни деца

  • firefly sport-
  • young drive motor cars-
  • детска кола-
  • джаджи

Иновацията се нарича Firefly Sport и е разработка на Young Drive Motor Cars

Британската компания Young Drive Motor Cars пусна по-малък модел на електрическата кола Firefly Sport, предназначена за деца на възраст от 4 до 10 години. Въпреки че Firefly Sport е конструиран и работи като истинска електрическа кола, целта на возилото е младите водачи да бъдат подготвени за шофиране по реални улици.

Firefly Sport представлява 2.1-метрова електрическа кола, направена изцяло с британски части. Максималната скорост на електрическия автомобил е 40 километра в час, но родителите могат да я ограничат, ако желаят.

Освен това родителите не трябва да се притесняват, че децата им ще тръгнат да шофират през града и ще претърпят инцидент. Машината е оборудвана с обхват на прекъсване от 200 метра и ако има препятствие по пътя, Firefly Sport автоматично ще спре.

Младите шофьори, които желаят да тестват електрическия Firefly Sport, могат да посетят центровете на Young Drivers в Обединеното кралство или да закупят такъв. Цената на електрическия модел ще бъде обявена утре, 19 август, на британското автомобилно изложение.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.

Свързани новини