Last news in Fakti

18 Август, 2022 14:58 2 801 7

Спортна електрическа кола за четиригодишни деца

  • firefly sport-
  • young drive motor cars-
  • детска кола-
  • джаджи

Иновацията се нарича Firefly Sport и е разработка на Young Drive Motor Cars

Спортна електрическа кола за четиригодишни деца - 1

Британската компания Young Drive Motor Cars пусна по-малък модел на електрическата кола Firefly Sport, предназначена за деца на възраст от 4 до 10 години. Въпреки че Firefly Sport е конструиран и работи като истинска електрическа кола, целта на возилото е младите водачи да бъдат подготвени за шофиране по реални улици.

Firefly Sport представлява 2.1-метрова електрическа кола, направена изцяло с британски части. Максималната скорост на електрическия автомобил е 40 километра в час, но родителите могат да я ограничат, ако желаят.

Спортна електрическа кола за четиригодишни деца

Освен това родителите не трябва да се притесняват, че децата им ще тръгнат да шофират през града и ще претърпят инцидент. Машината е оборудвана с обхват на прекъсване от 200 метра и ако има препятствие по пътя, Firefly Sport автоматично ще спре.

Младите шофьори, които желаят да тестват електрическия Firefly Sport, могат да посетят центровете на Young Drivers в Обединеното кралство или да закупят такъв. Цената на електрическия модел ще бъде обявена утре, 19 август, на британското автомобилно изложение.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти отговаря:

    3 3 Отговор
    Тази количка за индийчетата ли е,или за пакистанчетата,или пък за негърчетата?Защото децата на белите там,живеят на социал,всъщност от социала на родителите си.

    Коментиран от #3

  • 2 МалкоЛогика

    10 2 Отговор
    Насърчаване на мързел и реклама на лъскави играчки от най-ранно детство ! Супер ! Ето това липсваше досега.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Цуца

    0 6 Отговор
    Наща внучка има подобна, по стар модел и вече дава акъл на баща си как да спазва правилника за движение по пътищата. Обаче сменя скорости, спира на стоп, маневрира и се кара на себеподбните които нарушават правилника за движение (е в рамките на детските писти).

    Коментиран от #7

  • 5 Похвално! Но

    2 0 Отговор
    направете ги поне сто, да вдигат, та подрастващите богаташчета, да не се мъчат като се тряснат някъде........
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Браво бабо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Цуца":

    още от сега и се радвате, на малката скандалджийка, а като порасне???? Достойна комунистка доносник още от бебе......