Last news in Fakti

14 Август, 2023 09:52 6 620 3

Вижте, това е най-малкият сериен трактор (ВИДЕО)

  • тракнор-
  • vaughan-
  • flex-tred-
  • моторизирана техника-
  • джаджи

Първите копия на Vaughan Flex-Tred са пуснати през 1932 г.

Вижте, това е най-малкият сериен трактор (ВИДЕО) - 1

На пръв поглед прилича повече на детска играчка, отколкото на наистина работещо специално оборудване. Но всъщност това е трактор! Въпреки това, производителят е предвидил и възможността да функционира като мотоблок.

До известна степен този механизирана техника наистина може да се счита за родоначалник на мотоблоковете, но за разлика от тях той има всички атрибути на трактор, само че е в изключително компактен формат.

Първите копия на Vaughan Flex-Tred са пуснати през 1932 г. Vaughan Motor Works се намира в Портланд (САЩ) и обикновените граждани, които работят в завода по онова време, едва ли са си представяли последствията от това събитие.

Този трактор става толкова популярен, че се произвежда половин век! И неговата функционалност е съвсем проста: той е създаден да работи в градински парцели. Любопитното е, че незначителен брой от тези машини са идеално запазени и работят до днес ...


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    0 3 Отговор
    Това е като да ореш нивата с АТВ

    Коментиран от #2

  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    Ми ние сме орали една нивичка два декара , точно с АТВ. Голямо бръмчане! Трактора е по тих!
  • 3 Америка

    1 0 Отговор
    Как ще ги стигнем?