Отидете към основна версия

3 475 6

Как стар училищен автобус се превръща в уютна къща на колела (ВИДЕО)

  • кемпер-
  • къща на колела-
  • училищен автобус

На покрива има слънчеви панели, които захранват цялата електроника вътре

Двойка от САЩ, Рейси и Зак, превърнаха стар училищен автобус Chevrolet Express от 2011 година в мобилен дом. Кемперът получи уютен интериор с кухня и спалня. Видеото за тази интересна къща на колела бе публикувано в YouTube канала на Tiny Home Tours .

Трудно е да забележите нещо необичайно отвън на кемпера. Рейси и Зак правят всичко възможно да го направят възможно най-минималистично. Любопитното е, че съпругът е работил като готвач, така че много внимание е отделено на кухнята.

В този мобилен дом ще намерите много естествени повърхности - орехови плотове, а печката с три котлона и фурна на газ са скрити между мивката и големия шкаф. Кемперът разполага също с много място за съхранение и резервоар за вода.

Срещу кухнята има малка трапезария, която се лесно може да се превърне в голяма пейка или второ легло. Спалнята разполага с голямо двойно легло "king size". Монтирана е странично в задната част на автобуса.

На покрива има слънчеви панели, които захранват цялата електроника вътре. Предвиден е и допълнителен люк отгоре, който осигурява достатъчно естествена светлина в помещението.

Мобилната къща обаче няма баня. Вместо това е осигурен външен душ. Интересно е, че този дом на колела беше продаден наскоро, а сега двойката се занимава с производството на други къщи на колела по поръчка.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини