Отидете към основна версия

2 720 17

Tesla започна да продава... котешки тоалетни

  • tesla-
  • котешка тоалетна

Изделието е във формата на пикапа Cybertruck

В онлайн магазина на Tesla в Китай се появи интересно предложение за собствениците на домашни любимци - картонена табла за задоволяване на "естествените и ежедневни нужди на котките" във формата на пикапа Cybertruck.

Само за $12.40 вашият домашен любимец ще може да отиде до тоалетна, наподобяваща електрическия пикап, докато собственикът му все още чака доставката на оригиналния модел.

Капацитет на тавата е 15 кг. Изработена е от устойчиво на надраскване и влагоустойчиво велпапе. В централната част тя е петслойна, докато отвореното тяло е трипластово.

Също така в списъка с продукти е и интересен Т-образен печат, за производството на който компанията е вдъхновена от Tesla Cyber ​​​​Rodeo. Но няма да се налага да жигосвате добитък с него. Максимум хляб, "маркови" хамбургери, изделия от дърво или кожа.

Печатът с диаметър 50 мм е изработен от неръждаема стомана. Дръжката е изработена от боядисана в черно букова дървесина. Максималната температура на нагряване на щампата е 176°C. Това е достатъчно, за да остави отпечатък върху повечето материали.

„Марковият“ печат на Tesla струва около 68 долара. Тиражът е ограничен. Желаещите да получат този ексклузивен инструмент могат да направят поръчка.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини