Last news in Fakti

7 Септември, 2023 13:11 1 948 3

Tesla и McDonalds пуснаха киберлъжица за сладолед

  • tesla-
  • mcdonalds-
  • лъжица-
  • сладолед-
  • cyberspoon

Веригата заведения за бързо хранене стартира продажби на популярен десерт в лимитирана опаковка

Tesla и McDonalds пуснаха киберлъжица за сладолед - 1

Tesla се обедини с McDonalds, за да пусне металната лъжица CyberSpoon. Според портала AutoHome, ограниченото издание на устройството може да бъде закупено в Китай чрез официалното приложение на веригата ресторанти за бързо хранене.

Цената на "киберлъжицата" е 30 юана (около осем лева). Освен това McDonalds започва да продава сладолед McFlurry в метални чаши, проектирани в стила на пикапа Cybertruck.

CyberSpoon, изработена от неръждаема стомана, е травирана с надпис Don't Panic (в превод - "Без паника"). Вероятно слоганът носи послание към шофьорите, които продължават да чакат началото на масовото производство на пикапа Tesla Cybertruck. В комплект с лъжицата "cyberspoon" купувачите ще получат специален калъф, напомнящ на батерии.

Като част от сътрудничеството компаниите ще произведат 50 000 метални лъжици. Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск каза, че не е знаел за съвместния промоционален проект. Шефът на американската корпорация първоначално нарече новината фалшива. В същото време, когато в социалните мрежи на Tesla и McDonalds се появиха съобщения за съвместно производство, бизнесменът каза, че определено ще си купи иновацията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор
    "Като нама камиони , купувайте лъжици!"
    И.М
  • 2 Малката муха

    3 0 Отговор
    Прах в очите на наивниците. И за кого по-напред тия 50000 лъжици. Че те само за един хотел в Китай няма да стигнат. По-добре да ги бяха изпратили на всичките си клиенти, предплатили и очакващи този "космически" пикап - поне да имат нещо за спомен.
  • 3 СЗО

    4 0 Отговор
    Купуваш си пикап, получаваш ...лъжица