Отидете към основна версия

3 715 15

Смарт дисплей от Xiaomi

  • xiaomi-
  • smart screen pro 8-
  • джаджи

Притурката ви позволява да контролирате различни интелигентни домашни устройства

Xiaomi разшири гамата си от патентовани цифрови технологии, като представи интелигентния дисплей Smart Screen Pro 8. Основните му характеристики са голям екран, поддръжка на функциите на интелигентния домашен център и вградена батерия, която осигурява прилична автономност.

Xiaomi Smart Screen Pro 8 получи 8-инчов дисплей с резолюция 1280х800 пиксела и възможност за регулиране на ъгъла на наклон от 90 до 120 градуса, както и вградена камера с резолюция 2 мегапиксела. Устройството се захранва от 7500 mAh батерия, която според производителя осигурява до 15 часа работа с едно зареждане. Устройството е базирано на четириядрен ARM процесор, работещ в комбинация с 2 GB RAM и 16 GB флаш памет.

Благодарение на интегрирането в екосистемата MIUI Home, притурката ви позволява да контролирате различни интелигентни домашни устройства. Важна характеристика на новостта е съвместимостта с централния хъб Xiaomi, който осигурява комуникация с други джаджи дори при липса на интернет връзка.

Устройството, което получи чифт стерео високоговорители, може да се използва и за преглед на съдържанието на различни онлайн услуги. Цената на Xiaomi Smart Screen Pro 8 в Китай при условията на предварителна поръчка е $107.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.

Свързани новини