Last news in Fakti

11 Август, 2023 15:15 3 702 15

Смарт дисплей от Xiaomi

  • xiaomi-
  • smart screen pro 8-
  • джаджи

Притурката ви позволява да контролирате различни интелигентни домашни устройства

Смарт дисплей от Xiaomi - 1

Xiaomi разшири гамата си от патентовани цифрови технологии, като представи интелигентния дисплей Smart Screen Pro 8. Основните му характеристики са голям екран, поддръжка на функциите на интелигентния домашен център и вградена батерия, която осигурява прилична автономност.

Xiaomi Smart Screen Pro 8 получи 8-инчов дисплей с резолюция 1280х800 пиксела и възможност за регулиране на ъгъла на наклон от 90 до 120 градуса, както и вградена камера с резолюция 2 мегапиксела. Устройството се захранва от 7500 mAh батерия, която според производителя осигурява до 15 часа работа с едно зареждане. Устройството е базирано на четириядрен ARM процесор, работещ в комбинация с 2 GB RAM и 16 GB флаш памет.

Благодарение на интегрирането в екосистемата MIUI Home, притурката ви позволява да контролирате различни интелигентни домашни устройства. Важна характеристика на новостта е съвместимостта с централния хъб Xiaomi, който осигурява комуникация с други джаджи дори при липса на интернет връзка.

Устройството, което получи чифт стерео високоговорители, може да се използва и за преглед на съдържанието на различни онлайн услуги. Цената на Xiaomi Smart Screen Pro 8 в Китай при условията на предварителна поръчка е $107.

Смарт дисплей от Xiaomi


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мислител

    1 19 Отговор
    Има ли сърп и чук на знамето - не ми го хвали!

    Коментиран от #3

  • 2 Студопор

    2 17 Отговор
    Не се лъжете да ги купувате тия боклуци! За нищо не стават! И аз си мислех, че като съм с Huawei няма да е голяма разлика, ако жената си вземе Xiaomi, ама няма нищо общо!!
  • 3 Няма смисъл

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "мислител":

    Никой не ти ги хвали, на едноклетъчни не се предлага нищо защото така и не го оценяват.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Сашо

    1 13 Отговор

    До коментар #3 от "Няма смисъл":

    Харесваш китайското, защото си социалист, заряди червеното знаме и петолъчката.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ники

    0 8 Отговор

    До коментар #5 от "тоя":

    Не те ли притеснява, че Шаоми е собственост на Народна република Китай, която е комунистическа държава?

    Коментиран от #9

  • 7 Гост3

    1 12 Отговор
    Имах ксиоми,пълна трагедия,то забиване,блокиране,китайците освен ориз друго не трябва да произвеждат.

    Коментиран от #8

  • 8 мним гост

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост3":

    защо лъжеш така безсрамно? кой те научи да лъжеш ?!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Никола

    0 14 Отговор

    До коментар #9 от "Мушмули":

    Мен ме притеснява, че помогаме на една комунистическа държава, като ѝ купуваме продуктите. Притесняваме, че един ден и България ще стане отново 100% комунистическа. Не ми харесва да живея сред комунисти, хора от простолюието, каскети, цървули, невъзпитани хора, груби, прости. Не искам да им давам шанс.

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ники

    0 8 Отговор

    До коментар #11 от "Мушмула":

    Къде се сглобява Айфон няма никакво значение, печалбите не отиват в Народна република Китай, а САЩ, това ме интересува. Сексуалните ви притеснения същи не ме и те редуват. За мен важното е комунистическите държави да не се разширяват, затова няма да стимулирам тяхното производство, а американското.

    Коментиран от #13

  • 13 Мушмула

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ники":

    Според мен трябва да те притесняват ама това е друга тема за друг раздел. Както и всичките небивалици които прочетох до сега. Аз защо си купих Xiaomi 13 вместо Iphone 14? Защото ми харесва повече а не защото е китайски и не си взех Iphone не защото е американски а защото не е моят телефон просто.

    Коментиран от #14

  • 14 Район Възраждане

    0 8 Отговор

    До коментар #13 от "Мушмула":

    Знаеш, че Айфон е по-изпипан, но не го купуваш, защото американците, според теб, били “кравари”.

    Коментиран от #15

  • 15 Мушмула

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "Район Възраждане":

    Къде съм казал нещо подобно?!? Това ти го казваш, и не е хубаво да говориш от мое. За теб е по-изпипан - купуваш си го, но на мен сегашния ми харесва повече за това си купих него. Къде съм казал, че американците са кравари?! Ако делях всичко на американско и китайско щях ли да имам Iphone 6, 10,13?!? Проблема ти е в предразсъдъците, и това не ти дава право да говориш вместо хората.