Отидете към основна версия

3 172 14

Каравана за велосипедисти

  • каравана-
  • велосипед

Иновацията се нарича CapsulBike и струва 3 900 евро

За тези, които искат да отидат на пътешествие, но не с автомобилите си, а с велосипед, вече има едно ново решение. Особено ако притежавате електрически велосипед, то иновацията на Tinyvroum предлага го да съчетаете с малка къща на колела.

Размерите на CapsulBike са 2 800 x 1 100 x 1 400 мм, а теглото му е само 69 ​​кг. Караваната е е оборудвана с издръжливи прозорци, врати от двете страни и LED светлини, а вътре има матрак от мемори пяна, 12-литров хладилник, пълен кухненски модул и разтегателна маса.

Вътре има достатъчно място само за един човек, но производителят е предвидил възможност за преспиване на още един човек на покрива на караваната. Там има възможност да се разгъне включена в комплекта палатка.

Цялата електроника на този минидом се захранва от 50 Ah батерия, която може да се зарежда от слънчеви панели. Производителят дори включва вграден душ с 10-литров резервоар, в който може да се нагрява вода. Велокемперът е на цена от 3 900 евро, като засега ще се продава само във Франция и Белгия.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.

Свързани новини