Last news in Fakti

21 Януари, 2022 11:12 7 281 7

Електрически кемпер-каравана с дистанционно и гласово управление (ВИДЕО)

  • кемпер-
  • каравана-
  • estream-
  • airstream

Проектиран да проправи бъдещето за устойчиво пътуване

Електрически кемпер-каравана с дистанционно и гласово управление (ВИДЕО) - 1

Глобалните автомобилни производители по един или друг начин виждат пътя си на развитие в използването на "зелени" технологии. Електрическите и хибридните модели все повече са част от портфолиото на най-големите играчи на пазара.

Компанията Airstream, която е най-старият производител на кемпери и каравани, реши да бъде в крак с екологичния дневен ред. Експерти представиха концепцията за първото електрическа каравана, която има редица необичайни решения.

Концепцията, наречена eSTREAM, е кемпер, оборудван с електрическа задвижваща система и литиеви батерии. Дизайнът предвижда наличието на електрически двигатели на всяко от колелата, които се включват по време на започване на движение.

Тази технология позволява на теглещия електрически автомобил да пести енергия от батерията, като по този начин увеличава обхвата без презареждане. Едно необичайно решение е режимът на дистанционно управление, който ви позволява да местите или паркирате eSTREAM с помощта на приложение на вашия смартфон или таблет.

Освен това ремаркето е оборудвано със слънчеви панели на покрива, които могат да захранват електрическите уреди на ремаркето през нощта. В кабината инженерите са предвидили всичко необходимо за комфортно пътуване, както и система за гласово управление на климатика и осветлението.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    6 2 Отговор
    А нещо за бензинов или дизелов генератор в ремаркето ‼️‼️‼️
  • 2 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    2 2 Отговор
    Щото и Андреас Роос, който в миналото отговаряше за програмата на DTM в Audi Sport. с екипът си разработва всъдеход с електрическо задвижване с високоволтова батерия и ефективен конвертор, чиято роля ще изпълнява бензинов турбомотор TSI от Ауди RS 5 ‼️
  • 3 Дядо Гъдю

    12 2 Отговор
    Не си купувайте такъв кемпер.Ще разбере от фАЦЕбук жена ви,че сте с приятелка сред природата и с гласова команда ще повика кемпера и ще ви остави като Робинзон Крузо с едно голо копие да се спасявате.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Е как пък

    3 2 Отговор
    точно двете не г ра избраха да движат клетката...

    Коментиран от #6

  • 6 pbdan

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Е как пък":

    Обикновено в рекламните клипове участват хора имащи принос в рекламираната стока, като собственици на развойни фирми, конструктори, дизайнери.
  • 7 Turbo

    3 1 Отговор
    "Освен това ремаркето е обурудвано със слънчеви панели на покрива, които могат да захранват електрическите уреди на ремаркето през нощта."
    хахахаха хахахаха
    Ремаркето е обурудвано с панели за лунна светлина,щом работят през нощта.На зарядна станция може да си поспиш, докато се зарежда.