Отидете към основна версия

20 763 7

Водолаз извади стотици изгубени смарт часовници Apple

  • смарт часовници-
  • apple-
  • водолаз

Производителят на мобилните устройства не е проявил интерес да върне намерените устройства на собствениците им

Повече от 200 Apple Watch устройства бяха намерени в езеро в Илинойс от водолаз. С помощта на металотърсач Дарик Лангос откри "съкровищница" с умни часовници, докато се гмурка в района на Чейн О'Лейкс в североизточната част на щата. Много от тях все още функционират.

Професионалният водолаз Дарик Лангос описа улавянето на смарт часовници като важна част от бизнеса си. Повечето от намерените часовници на Apple все още поддържат заряд, но много от тях са заключени. Почти всеки модел е оборудван с оригинална каишка.

Лангос добави, че ако собственикът изпрати съобщение „обадете се на този номер“ до изгубения Apple Watch, това му позволява да се свърже със собственика и да му върне устройството.

В същото време той казва, че се е свързал с представители на Apple, но самият производител на мобилните устройства не е проявил интерес да върне намерените устройства на собствениците им.

Гмуркачът отбелязва, че Apple Watch най-често се среща със стандартни каишки и почти никога със спортни. В течение на няколко години той успя да намери на дъното на езерото много предмети, включително скъпи iPhone, златни пръстени, очила и други.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 32 гласа.

Свързани новини