Отидете към основна версия

29 712 17

Задължителен секс през обедната почивка

  • секс-
  • швеция-
  • обедна почивка

Шведски политик предложи да бъде разрешено на чиновниците да правят секс през почивката

Снимка: Shutterstock

Политик в Северна Швеция настоя сексът да бъде вписан като официално одобрена дейност за чиновниците през обедната им почивка, съобщи ДПА.

Пер-Ерик Мускос от градския съвет в Оверторнеа в Северния полярен кръг заяви, че направил сериозно и официално предложение сексът да бъде добавен в списъка с приемливите дейности, който включва посещения в гимнастически салони и масажи, както и консумация на храна.

Той поясни, че сред ползите могат да са повдигането на духа на служителите и увеличаването на населението в градчето с 4500 жители.

Мускос отбеляза, че в момента 550-те служители в общината преценяват предложението му, преди то да бъде обсъдено в градския съвет след няколко месеца.

42-годишният политик увери, че негативните реакции към предложението му идвали главно от някои възрастни служители, които намирали за нетактично да се говори какво се прави в спалнята.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Освежете секса с пози от Кама Сутра

    Разнообразието в сексуалния живот е от изключителна важност за здравината и продължителността на една връзка. Новите различни и интересни пози са добъ ...
    24.02.2017
    36 644
    56
  • Най-рисковите секс пози

    Всички харесват разнообразието в секса и търсят по-вълнуващи варианти, които да експериментират в леглото, за да изпитат още по-голямо удоволствие и б ...
    18.02.2017
    21 978
    10
  • Женска тактика: Секс срещу помощ в домакинството

    Жените масово "подкупват" мъжете със секс, за да си осигурят помощта им в домакинството, пише в. "Дейли експрес". Оказва се, че ...
    10.02.2017
    3 834
    4
Новини по държави: